Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Reklamní potisk auta - Mazda RX-8 - prodlouženo

Zadáno uživatelem kocourek v kategorii Ostatní design
Rychlý popis soutěže
Nechcipokutu.cz je server, nabízející řidičům pojištění proti pokutám za dopravní přestupky. Nyní chceme polepit auto, zejména za účelem účasti na tunning-srazech, apod.
  • Garantováno
  • Vypsána naslepo
Stav soutěže:
ukončená
Do konce soutěže zbývá:
---
Kategorie soutěže:
Ostatní design
Založena:
14.05.2015
Již nelze vkládat návrhy
Výhry
1. místo3 500 Kč
2. místo1 000 Kč
3. místo500 Kč
nahraných designů
11
Aktivních:6
Vyřazené zadavatelem:0
Smazané designérem5
Vyřazené adminem:0
Popis
Nejlepší popis www.nechcipokutu.cz. Auto nemusí nutně kopírovat grafický styl stránky, logo může být též v neutrální barvě, může být i jen jeho část s textem. 

K produktu - klient si platí roční pojistné, za které má garantováno, že veškeré pokuty v dopravě tomuto vyřešíme. Proto může být též přidáván text "Vaše ochrana proti pokutám", avšak nemusí, dle úvahy designéra. 
Název společnosti
nechcipokutu.cz
Obor podnikání
právní služby
Cílová skupina
obecně všichni řidiči, reklamní auto by mělo cílit spíše na mladé muže
Jaká je Vaše představa o ideálním návrhu?
žádnou představu nemám, designér má zcela volnou ruku, asi, než aby to bylo jen decentní logo na dvěřích, tak mi bude v tomto případě příjemnější, když polep bude komplexnější a výrazněji zasáhne do vzhledu vozu. Vůz musí na srazech upoutat, být nepřehlédnutelný. můžeme polepovat i zadní sklo.
Jaké návrhy byste neradi dostali?
policejní motiv vozu
Preferujete nějaké konkrétní barvy?
nyní je auto červené, asi by bylo dobré (částečně) s touto barvou pracovat (aby se nemusela zbytečně polepovat např. střecha), ale není to podmínkou.
Přílohy

[14.05.2015 06:42:48]

001_Nechcipokutu.cz.ai

[14.05.2015 06:42:48]

002_Nechcipokutu.cz jednobarevne.ai

[14.05.2015 06:42:48]

003_Nechcipokutu.cz 2.ai

[14.05.2015 07:38:49]

004_logo vc MVP.pdf

řadit dle: hodnocení / data nahrání
Toto je projekt vytvořený naslepo! Pouze zadavatel projektu může vidět všechny vložené návrhy.
Hodnocení: žádné nahlásit
1. místo
#14
4
DenisK23
#14
Hodnocení: žádné nahlásit
2. místo
#10
2
Lejda
#10
Hodnocení: žádné nahlásit
3. místo
#12
0
Jakubov
#12

Něco není s návrhem v pořádku? Máte podezření, že autor návrhu porušuje naše Podmínky užití? Informujte nás pomocí tohoto formuláře a situaci prověříme.

Diskuze

Komentáře již nelze přidávat.
  • nahlásit DenisK23

    Dobrý den,  Omlouvám se za nedorozumění. Nedošel mi výherní email. :)

    4.07.2015 13:41
  • nahlásit DenisK23

    Dobrý den,  chtěl bych se zeptat, proč není určeno první místo? Popř. Bude toto místo někdy ještě vyhlášené? Děkuji Denis K.

    3.07.2015 17:13
  • nahlásit admin

    Tak bohužel slib nenaplněn. Zítra provedeme poslední telefonickou výzvu. Pokud ani to nezabere, obratem soutěž uzavřeme.

    2.07.2015 19:33
  • nahlásit admin

    Se zadavatelem jsme se již spojili. Slíbil, že dnes výběr provede, takže se naštěstí nepříjemnému výběru komunitou vyhneme.

    1.07.2015 12:22
  • nahlásit admin

    Dobrý den, ani po upozornění zatím vítěz vybrán nebyl. Pokud tedy zadavatel tak neučiní do konce tohoto týdne, tak v pondělí začneme řešit alternativní výběr za pomocí komunity. Děkujeme za pochopení.

    26.06.2015 8:50
  • nahlásit admin

    Dobrý den, omlouváme se za prodlevu. Zadavatele kontaktujeme a upozorníme ho na nutnost výběru.

    22.06.2015 11:07
  • nahlásit Bily_rorys

    Dobrý den, bude se nějak uzavírat tato soutěž?

    16.06.2015 9:46
  • nahlásit Bily_rorys

    Dobrý den, mohu poprosit o komentář k návrhu č. 13? Zda zaujal? Potřebuji to ohledně případného získání příslušné fotografie. Díky, BiR.

    28.05.2015 7:26
  • nahlásit admin

    Soutěž ještě byla dodatečně o 3 dny prodloužena. Zadavatel by rád obdržel o něco více návrhů.

    26.05.2015 7:02
  • nahlásit kocourek

    Dobrý den, disky kol jsou nyní stříbrné (klasicky).  To, zda je zahrnout do designu je čistě na uvážení designéra, já se k tomu možná trošku přikláním. Dekuji, PK

    21.05.2015 6:21
  • nahlásit DenisK23

    Dobrý den, chci se zeptat na barvu disků kol. Jestli ji máme také zahrnout do návrhu či je stanovená. Popř. Jaká barva to je? Díky Denis K.

    18.05.2015 19:41
  • nahlásit admin

    Soutěž byla po domluvě se zadavatelem dodatečně nastavena jako "naslepo".

    18.05.2015 7:38
Něco není s komentářem v pořádku? Máte podezření, že autor komentáře porušuje naše Podmínky užití? Informujte nás pomocí tohoto formuláře a situaci prověříme.