Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Diving Society of Education

Zadáno uživatelem Snejk v kategorii Logo
Rychlý popis soutěže
Hlavní myšlenkou loga by mělo být vystižné informování o něčem novým ve světě potápěčského vzdělávacího systému Poplatné 21 století. Z loga musí sršet optimismus a pozitivní energie Když se potápěči s tímto logem objeví kdekoliv na světe, tak aby jasno, že je to TOP Text do loga Diving Society of Education Představa je následující zeměkoule s několika odstíny světových moří či oceánů a to další nechám na Vaši fantazii. Rozhodně to musí být originál a nemělo by se to podobat již existujícím výcvikovým potápěčským systémům. ( PADI, CMAS, SSI, GUE, IANTD, ASTD atd.) Vyvarovat se harpunám trojzubcům a starým přilbám atd výcvikové systémy a loga jsou zde http://www.stranypotapecske.cz/kurzy/default.asp
  • Garantováno
  • Vypsána naslepo
Stav soutěže:
ukončená
Do konce soutěže zbývá:
---
Kategorie soutěže:
Logo
Založena:
7.10.2019
Již nelze vkládat návrhy
Výhry
# 1 - 6 000 Kč
# 2 - 1 500 Kč
# 3 - 500 Kč
nahraných designů
60
Aktivních:28
Vyřazené zadavatelem:0
Smazané designérem32
Vyřazené adminem:0
Popis
Výstižné líbivé a pokud možno řešené jako zeměkoule.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""
18.10.2019: Update původního zadání

Po pečlivém prostudování všech zaslaných návrhů jsme došli k závěru, že bychom rádi povolili uzdu vaší kreativitě. Nechceme, aby jste byli svázaní motivem zeměkoule, která je složitá na grafické/estetické zapracování do loga a při zmenšení, například pro potisk tužek, nečitelná. Naopak bychom rádi viděli i jednodušší a kompaktnější návrhy pro porovnání. Nicméně z loga musí být na první pohled patrné, že se jedná o asociaci se zaměřením na potápění. Do loga samozřejmě můžete zakomponovat název asociace "Diving Society of Education", případně její zkratku DSE / DSOE, to je ale již na vás, stejně tak použití barev.
Název společnosti
Snakesub s.r.o.
Obor podnikání
vzdělávání dětí potápění
Cílová skupina
potápěči
Jaká je Vaše představa o ideálním návrhu?
Použitelné po celém světě
Jaké návrhy byste neradi dostali?
obrázky harpun
Preferujete nějaké konkrétní barvy?
pozitivní barvy
řadit dle: hodnocení / data nahrání
Toto je projekt vytvořený naslepo! Pouze zadavatel projektu může vidět všechny vložené návrhy.
Hodnocení: 100/100 nahlásit
1. místo
#13
4
Hodnocení: 100/100 nahlásit
2. místo
#64
1
basiq
#64
Hodnocení: 100/100 nahlásit
3. místo
#1
4

Něco není s návrhem v pořádku? Máte podezření, že autor návrhu porušuje naše Podmínky užití? Informujte nás pomocí tohoto formuláře a situaci prověříme.

Diskuze

Komentáře již nelze přidávat.
  • nahlásit admin

    Dobrý den,


    zadavatel již byl urgován. V případě, že by neregoval, budeme ještě telefonovat, v krajním případě alternativní výběr vítězů.



    Děkujeme za pochopení a trpělivost.

    17.11.2019 12:23
  • nahlásit BaraPok

    Mohu se optat,kdy se dozvíme výsledek soutěže. Děkuji, je to už moc napínavé! DěkujiB.P.

    15.11.2019 19:38
  • nahlásit JardaVych

    Dobrý den, kdy se dovíme výsledky? JV

    9.11.2019 11:07
  • nahlásit Martti

    návrh #22 jsem včera večer aktualizovala.



    Děkuji MP

    1.11.2019 18:18
  • nahlásit Thrill_design

    Přidán komentář k návrhu č.13.


    Hezký den všem.

    1.11.2019 16:17
  • nahlásit MajklPetergac

    Dobrý den,


    rád bych se zeptal, zda-li je ještě třeba něco doplnit k návrhu #1.

    1.11.2019 10:59
  • nahlásit Maja61

    Dobrý večer. K návrhu č. 21 je přidána aktualizace. Ivana K.

    30.10.2019 20:14
  • nahlásit BaraPok

    Krásný den.
    Požadované úpravy nahrány k návrhu 24.

    Děkuji.

    Bára Pokorná

    30.10.2019 13:02
  • nahlásit admin

    Po domluvě se zadavatelem jsme soutěž dodatečně prodloužili o 48 hodin, aby se mohly nahrát úpravy.

    30.10.2019 10:31
  • nahlásit BaraPok

    Soutěž již zakončila,nemohu vložit úpravy. Kontaktujte prosím administrátora. Děkuji Bára Pokorná (návrh 4#a24#)

    29.10.2019 9:01
  • nahlásit Maja61

    Dobrý večer, bohužel již nelze nahrát požadovanou aktualizaci k návrhu  č. 21 vzhledem k tomu, že soutěž byla ukončena. Pokud Vás  můj návrh zaujal, spojte se s vedením tohoto soutěžního portálu zda má  řešení pro tuto situaci. Děkuji za pochopení a přeji příjemný večer. Ivana. K.

    28.10.2019 18:25
  • nahlásit Brudr

    Dobrý den, návrh číslo #32 aktualizován a přepracován podle přání. S pozdravem Brudr

    28.10.2019 13:46
  • nahlásit Swicca

    Dobrý den,



    návrh #31 aktualizován



    Swicca

    28.10.2019 13:43
  • nahlásit JAKOgrafik

    Návrhy číslo 8 a 46 na Vaši žádost aktualizovány.

    28.10.2019 10:59
  • nahlásit Minion

    Návrh č.38 aktualizován. Prosím o komentář

    24.10.2019 7:05
  • nahlásit admin

    Na žádost zadavatele jsme soutěž o 7 dní prodloužili. 

    20.10.2019 19:26
  • nahlásit BaraPok

    Dobrý den. Návrh 24# je nová verze návrhu 4#,bez zeměkoule +stimulace loga na propiskou. Děkuji Bára Pokorná

    20.10.2019 18:07
  • nahlásit Vojtan88

    Návrh #18 aktualizován

    20.10.2019 14:11
  • nahlásit admin

    Po domluvě se zadavatelem jsme do zadání přidali menší update požadavků, které nejsou tak svázané.

    18.10.2019 15:05
  • nahlásit Minion

    návrh č.14 aktualizován. Prosím o feedback

    17.10.2019 11:40
  • nahlásit Thrill_design

    Návrh č.13 aktualizován

    15.10.2019 20:27
  • nahlásit Minion

    Návrh #2 aktualizován 

    10.10.2019 9:39
  • nahlásit BaraPok

    Dobrý den. Návrh 4# doplněn o další možnosti podoby loga. Děkuji B.P.

    9.10.2019 9:42
  • nahlásit MajklPetergac

    Návrh #1 aktualizován. :)


    Hezký den,

    MP.

    8.10.2019 17:28
  • nahlásit MajklPetergac

    Určitě, to se dá změnit... :) 


    Jinak komentovat můžete přímo pod uvedený návrh. :)) 

    Přeji hezký den, odpoledne nahraji úpravu. 



    MP.




    8.10.2019 8:12
  • nahlásit Snejk

    Ahoj Michale,

    díky za Tvůj návrh. Líbí se mi to. Potápěči by měli mít potápěčskou masku a ne sluneční brýle. Jako logo na party akci by to bylo naprosto jedinečné. My potřebujeme, aby to bylo bráno ve vší vážnosti.

    Zkus na tom ještě máknout. Jarda 

    8.10.2019 7:34
Něco není s komentářem v pořádku? Máte podezření, že autor komentáře porušuje naše Podmínky užití? Informujte nás pomocí tohoto formuláře a situaci prověříme.