Povolení používání souborů cookies
Náš portál používá pro své správné fungování cookies a podobné technologie. Některé jsou nezbytně nutné pro základní fungování. Bez nich se neobejdeme. Jiné nám slouží k vytváření anonymních statistik o chování návštěvníků nebo pro inzerci reklamních obsahů. S jejich používáním však potřebujeme Váš souhlas. Souhlasy s používáním jednotlivých typů cookies si můžete nastavit pod odkazem „Detailní nastavení“.
Detailní nastavení Více informací o ochraně soukromí

Návrh #6 v soutěži NutriDelp - školení

Nahráno designerem GraPeK zpět na soutěž
Vložen 25.07.2018 13:17
Poslední aktualizace 6.08.2018 7:33
Získané hodnocení dosud nehodnoceno

1. verze

vloženo: 25.07.2018 13:17 poslední aktualizace: 6.08.2018 7:33

Designér k návrhu nepřipojil žádný popis.


Komentáře

Komentáře již nelze přidávat.
  • nahlásit GraPeK

    Dobrý den,upravený náhled a info jsem Vám včera poslal mailem. GraPeK

    7.08.2018 13:07
  • nahlásit GraPeK

    Dobrý den,omlouvám se za pozdější reakci, nebyl jsem o víkendu u počítače. Úpravy hned zapracuji a aktualizuji náhled. Ještě by bylo vhodné doplnit logo NutriDelp v křivkách (formáty ai.; .eps; .cdr; .pdf ...), pokud jej máte k dispozici. Děkuji GraPeK

    6.08.2018 7:30
  • nahlásit jzakavec

    Pokud chcete mohu poslat nový Word.

    3.08.2018 15:54
  • nahlásit jzakavec

    získal funkční licenci - vynechat jsem 

    3.08.2018 15:54
  • nahlásit jzakavec

    A změna anotace, resp. S čím vás seznámíme Během kurzu budou pracovníci v sociálních službách v úvodu seznámeni s problematikou výživy člověka, jak výživa ovlivňuje zdraví a kvalitu života. Dále budou proškoleni v základech podpory výživy při nedostatečné výživě se zaměřením na klienty - seniory, jejichž potřeby se liší od mladších dospělých, a kteří bývají odkázáni na pomoc druhých osob. Pracovníci se naučí základní pracovní postupy pro orientační posuzování stupně podvýživy a jednoduché způsoby základní dokumentace pro další použití nutričním terapeutem a lékařem - nutricionistou. Postupy plně respektují individualitu podporované osoby v oblasti stravovacích zvyklostí, její specifické potřeby výživy, projevy podvýživy a podmínky a možnosti nutriční podpory. Kurz zahrnuje praktickou ukázku některých způsobů dokumentace a objektivizace stavu výživy a ochutnávku potravin.

    3.08.2018 15:52
  • nahlásit jzakavec

    Název:  Základy výživy a její dopady na zdraví a kvalitu života ve stáří

    3.08.2018 15:47
  • nahlásit jzakavec

    Dobrý den, prosím o následující úpravy.Úpravy letáku: Název Výživa, která dává smysl připojit jen k logu NutriDelp ve velikosti Systém, který dává smysl, viz hlavní logo DelpSys. Nahradit: Anotace – S čím vás seznámíme Profil absolventa – Co budete umět Jablko         Úvod do problematiky výživy         Klasifikace živin         Výživa a rizika podvýživy v zařízení         Stravovací návyky         Dopad stravy na kvalitu života         Diskuze         Řešení konkrétních problémů         Konzultace systému nutriční péče

    3.08.2018 15:33
  • nahlásit GraPeK

    Dobrý den,

    přikládám návrh letáku A5. Jsem k dispozici pro případné úpravy. Do podkladů by bylo vhodné doplnit logo NutriDelp v křivkách. GraPeK

    25.07.2018 13:47
Něco není s komentářem v pořádku? Máte podezření, že autor komentáře porušuje naše Podmínky užití? Informujte nás pomocí tohoto formuláře a situaci prověříme.
Něco není s návrhem v pořádku? Máte podezření, že autor návrhu porušuje naše Podmínky užití? Informujte nás pomocí tohoto formuláře a situaci prověříme.